Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

My New Darling – Apple Watch

Att köpa en ny klocka var ett stort steg för mig, jag har ju burit min Breitling varje dag i flera år nu. Den har lixom blivit en del av min arm. Men, nu är Apple Watchen på väg att köra över den. Fort det vibrerar till blir jag alldeles pirrig och måste direkt vrida om armen för att se vad som hänt. Idag ville Johan äta lunch och det såg ni ju i tidigare inlägg att jag ville. 

Innan trodde jag att mitt liv skulle bli mer stressat av en klocka som ständigt skulle uppdatera mig om sms, mail, Instagram-likes och när någon skickat en Snapchat. Nu har det visat sig vara tvärt om. Jag blir lugn av att hela tiden se vad som hänt i mina kanaler och avstår från att plocka upp telefonen. Sms kan jag svara på genom att prata in mitt svar och så kan jag ju även svara om det ringer. Brukar då säga ”Henrietta på Apple Watch, sitter lite upptagen och ringer upp dig senare”. Den gör mig alltså till en mer harmonisk människa. Bästa köpet på länge! Kanske borde köpa ett till armband att byta med? Typ rosa eller en stållänk.

Borde lätt vara årets julklapp! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind