Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Flyttkaos, fredag och lyxlunch!

Hej från kontoret och flyttkaos!

Min synlighet i media har resulterat i helt galen läsarstatistik de senaste dagarna. Jag är så tacksam för att så många velat läsa min historia. Jag har ju länge drömt om att få berätta den, men inte vetat hur och var. Tack vare bloggen blev det möjligt! Nu har det även visat sig att fler vill ta del av den, men innan jag går vidare med det måste jag först smälta dessa dagar och börja svara på alla fina mail jag fått.

Hur som helst, jag hoppas att ni är ett gäng som vill fortsätta följa mig, mitt liv och min resa. Vilket liv? Vilken resa? Kanske svårt att ta ett beslut om det då ni inte vet vem jag är, vad jag gör och vad jag skriver om. Därför tänkte jag köra en härlig presentation av mig själv i morgon. Kanske i filmformat till och med? Gillar ju det här med Snapchat och film. Om det är något ni vill ha svar på kan ni hojta till i kommentarsfältet! Jag älskar när ni pratar med mig.

Jaja, nu ska jag springa bort till Sannas för att fira in fredagen med en lyxig golunch.

Talk to you later! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind