Att börja veckan på Riche <3

Jag började morgonen på det absolut bästa sätt jag kan tänka mig – En mysig långfrukost på Riche med mina fina kollegor. Vi snackade jul, Miami och körde även rundan om vad som varit bäst vs sämst med hösten på Wrapp. Inte mycket att klaga på där, men mina svar blev att vi måste få en bättre struktur i organisationen samt att vi lärt oss extremt mycket efter allt motstånd vi jobbat oss igenom. Jag är så stolt över oss! Men också som Lisa sa, det fina med den här kämpiga hösten är att vi kommit varandra så nära, vilket underlättar allt arbete nu och framöver. När vi satt där och njöt kom jag på att ett av mina nyårslöften ska bli att starta dagen med en lyxig utefrukost lite mer ofta, typ en gång i veckan skulle sitta fint.  

Nu har jag och J precis bäddat ned oss i soffan med en påse Lindt på min mage och ska precis slå på avsnitt 8 av Bron. Är det någon mer som tittar på Bron? Jag är egentligen ingen serie-person, men jag kan verkligen inte att slita mig från den här serien. Kommer att fälla en tår när jag plöjt alla säsonger.

Mitt Wrapp-lov har nu börjat. Gud så jag längat efter tid att ro om mig själv och träffa min familj. Min blogg kommer att bli så fint omhändertagen, likaså Snapchat! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!