Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

En lista om 2015

(Jag, Louise och Malin)

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Jajemän! Jag sålde min första lägenhet. Jag började jobba på en Start Up. Träffade Johan. Hängde i mitt alldeles egna hem i Palma. Gick för första gången på min väns bröllop. Åt på Pontus minst 3 ggr i veckan under nästan hela året. Körde boot camp på Kamsportslabbet. Jag hamnade på topplistan på Devote. Började fota allt jag gör och så var jag med i Expressen.

(Louise magiska bröllopsmiddag)

Hur har ditt 2015 varit? Utvecklande och fyllt av kärlek.

Blev du kär i år? Ja, jag blev ju det! Mycket tack vare Instagram.

Vad var din största karriärsmässiga framgång? Det är nog att jag vågade säga ifrån och lämna två arbetsplatser som gjorde mig väldigt illa. Men sen måste jag även säga allt jag lärt mig om tech och startup-världen, samt att bära ett stort ansvar på mina axlar.

(Jag och mitt fina UF-företag jag är rådgivare för)

Och din största framgång privat? Att jag vågade bjuda in väldigt många nya människor i mitt liv. Mina tidigare år av svek har lett till att jag tar tid på mig innan jag släpper in någon på riktigt. Sen såklart att jag vågade och orkade dela med mig av min historia. Det var fasen framgång! 

Vart reste du under 2015? Palma. Österlen. Halmstad. Palma igen. Köpenhamn.

Vilka har du umgåtts med mest? Mina kollegor, Malin och Johan.

De bästa nya människorna du träffade? Johan såklart och alla kollegor och då kanske främst min närmsta Lisa. I snart ett år har vi spenderat nästan nästan all vår vakna tid tillsammans och det har lett till att vi lärt känna varandra otroligt bra. Hon är en otroligt rolig, smart och varm person som jag varje dag njuter av att umgås med. Andrea, Maryam, Ebba och Gabbi träffade jag också för första gången 2015 och det är jag oerhört glad över. Och så Johans alla fina vänner som jag fått hänga med en hel del. 

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas? Den 1 augusti då vi överraskade mamma som fyllde 50 år med att ha flugit ned nästan hela släkten till Palma. 

(Min och Js Oktoberfest på Pocket by Pontus)

Bästa köpet? Bästakompisarmband till mig och Malin som hon fick dagen innan hon flyttade till Australien. Min partyväska från Mulberry. Mina stolar från Ton. Min Apple Watch. Min nya kamera och alla pengar jag lagt på turerna till Palma.

Vad spenderade du mest pengar på? Helt klart mat och shopping i Palma.

Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2015? Fan va bra’ – Jakob Karlberg, ‘Next to Me’ – Otto Knows, ‘Younger’ – Seinabo Sey och ‘Lean On’ med Major Lazer & DJ Snake (feat. MØ)

Vad önskar du att du gjort mer? Rest till fler platser, åkt skidor och vilat mer.

Den maträtt du åt oftast 2015? Helt klart sushi.

Vem saknade du? Min bästa kompis Malin som jag suttit ihop med nu i flera år. När hon åkte på utbyte till Australien i somras blev jag en halv Henrietta. Men snart är hon hemma igen! 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag fick dela mitt livs bästa höst med Malin och så hade jag gärna sluppit vara med om de två vidriga arbetsplatserna innan Wrapp. Jag var otroligt ledsen och nere efter allt som hänt i februari, men nu i efterhand inser jag att dessa tuffa möten stärkte mig som person. Jag fick än en gång visa för mig själv att allt går bara man ger sig fan på det.

Vad är du mest stolt över? Att jag varit en så extremt positiv och kärleksfull person. Jag har visat livet hur tacksam jag är för det.

Är det något du saknade år 2015 som du vill ha år 2016? Min bästa kompis, en större lägenhet och mer harmoni i kroppen.  

Vad ser du fram emot under 2016? Galet mycket! Gå på två av mina vänners bröllop, köpa en större lägenhet, njuta flera veckor i Palma och Ibiza, allt spännande som händer på Wrapp, en speciell resa i början av juni och såklart massa mer. Typ som att utveckla bloggen och min roll på Wrapp. 


Vad vill du säga till dig själv inför 2016? Det här året vet jag kommer att bli mitt bästa någonsin. Så galet mycket som händer. Så snälla Henrietta, se till att njut av varje minut <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!