Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Snart är det 2016

I morgon är det nyårsafton och vi åker ut till landet och firar in det nya året med några av mina närmsta vänner. Det kommer att bli en helt magisk kväll! Har skrivit ned ett antal nyårslöften som jag tänkte dela med mig av här i morgon bitti. Så kika in då för kanske lite inspiration. Har ni planer för i morgon? Men GUD! Kom precis på att jag först ska ut och fota med min vän Stella på förmiddagen. Härligt att få börja dagen med henne. 

Puss mina hjärtan. Vi hörs i morgon <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Henrietta Fromholtzs webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!