Två snaps från igår.

Johan och Ebbson

Jag och tjejerna <3 

Gott nytt år raringar! Lever ni idag? Jag vaknade så sent som vid ett, min dag har alltså inte varit värst lång. Men tack vare den ordentliga sömnen mår jag väldigt bra idag. Jaja, jag ville egentligen bara kika in och säga hej. Och Gott Nytt. Misstänker att ni är lika lata och mysiga som jag är idag? Har precis satt mig i bilen och är på väg tillbaka upp till Stockholm. Det är väl inte drömmen att spendera 2 timmar i bilen dagen efter kalas, men när vi väl är hemma kommer det inte finnas några måsten. Vi har sagt att det nya året sätter igång på måndag. Vi är kanske inte ensamma om den relgeln? Ikväll blir det inget mer än hämtmat och en bra rulle i sällskap av en rejäl påse godis

Nyårsdagen är rätt fin ändå. Njut av kvällen så hörs vi i morgon! Då ska ni få min Nyårsafton på bild.

PS. Tack för alla underbara snaps och mail ni skickar. Blir lika lycklig varje gång! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!