I love Pinterest.

Vad hittar ni på när ni inte orkar slå klackar i taket eller bara inte vill lämna hemmet? Fort jag får en minut över trillar jag in på Pinterest och där kan jag sedan sitta i timmar och pinna coola, roliga och snygga bilder. Det är helt omöjligt att inte fastna. Jag har ett gäng olika album och de är fyllda med allt ifrån magiska kök jag en dag vill laga mat i till bilder på mina favoritställen i Stockholm. Självklart även en hel del bilder som bara sätter känslan på det glammiga livet. Högt som lågt alltså. Idag är det lördag och jag är trött, därför blir det en himla massa Pinterest för mig ikväll. 

Här är några av mina favoritkategorier.

Food. Mat jag läskas av och vill laga. Mycket asian food såklart. 

AW Style. Så jag vill gå klädd från september till februari. Typ i alla fall. 

Ger mig feelings. Bilder, platser, människor och leenden som ger mig en härlig feeling. 

Beauty & Hair. Snygga kvinnor och inspirerade fripps.

Cook here? Underbara kök jag vill laga min mat i inom kort.

Communication & PR Stuff. Snygg, smart och lyckad PR och reklam. I det här albumet klickar jag då och då in i för att inspirera mig själv i mitt arbete med Wrapp. 

By Me. Vad jag ritar och vad jag gjort i skolan eller på jobbet. En salig blandning men bara By Henrietta. 

Glam Life. Lyxiga frukostar, lyxiga människor och lyxiga bilar. Egentligen allt möjligt men i ett extra lyxigt och dyrt utseende.

Om du inte redan har Pinterest bör du skaffa det nu. Utan tvekan världens bästa ’göra inget-syssla’! Vill du gå in och kika på vad jag gillar och pinnar kan du göra det — >  HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!