January Februari & Mars through my Instagram.

December / Januari. Jag firade in 2015 med min fluff Malin. Åt en supermiddag hemma hos Henrik och grävde i hans utklädningslåda. Käkade en jäkla massa luncher på Pocket. Jag gick och blev med ett nytt jobb på byrå. Jobbade alltså en hel del. Och så åt jag min första middag på Farang och var skapligt nöjd efter. 

Farang-kvällen.

Kvällen hemma hos Henrik. Jag måste ha minst en hemmamiddag med utklädnad under 2016. 

Februari. Min vän Dick bjöd mig och brudarna på hockey. Fann kärleken Andrea på jobbet. Tog en natt i sviten på Grand och testade på allt vad room servicen hade att erbjuda. Det var en hel del party. Jobbade och firade alla hjärtans dag med bästis. Bästisen fyllde också år och då käkade vi blodiga biffar på AG. 

Jag hann även lämna min nya arbetsplats och gick därifrån riktigt besviken. 

Många middagar på Pocket även denna månad. Här med mina babes Annika och Sandra som jag lyckades haffa när jag gick på Berghs.

Middagarna slutade alltid med sliskiga drinkar och dans på Wall. 

Mars. Jag unnade mig en fin väska för att peppa mig själv efter jobbskiten. Åt många goda middag med mina bästisar. Mös hemma i Linköping. Åt första utelunchen med Caroline Lidman. Och så åt jag frukost med Lisa Rytter.

Frukosten resulterade i ett nytt drömjobb. Hello Wrapp! 

Fortsättning kommer i morgon. 

Det är ju lördag, så vad gör ni ikväll? Jag sitter och pinnar som tidigare nämnt. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!