Mars April & May through my Instagram.

Mars. Jag och Lisa hängde mycket hos vår partner EnterCard och drack smoothies på vägen. Jag bodde i Malins lägenhet helt själv i två veckor. Fick ett bud från någon med cupcakes. Hade Workshop på Diplomat och åt självklart deras berömda sashimisallad. Bjöd mina vänner från projektgruppen i reklamtävlingen 48H på en reunionmiddag på Pocket. Malin kom hem och vi åt mysfrukost med bröd jag hämtat helt själv hos Fabrique. Och så var det en hel del lunchande med gamla vänner. 

Frukost ute var också megapoppis. Här gick vi och handlade frallor på Brillo och satte oss sedan på Dramaten-trappen.

April. Mycket dryck och after work denna månad. Favoriten med smak av jordgubb på Nobis blev det bland annat. Åt min första ordentliga utelunch på Strandvägen 1 i sällskap av Frida och Sandra. Det var rätt underbart. Var uppe och hälsade på Pontus på våning 23 före alla andra med min kollega Lisa. Tänkte först ha vår releasefest där uppe men så blev det inte. 

Mallan hade födelsedagskalas hemma hos sig och bjöd in hela Handelshögskolan + mig. Superkväll! 

Jag, Caroline, Ian och Mark åkte till Nyköping för att spela spel och skjuta lerduvor.

Anordnade mitt första event för marknadschefer med Wrapp. Det gick vägen. Pju! Här har vi mig och min vän Jackie Kothbauer. 

Och så var jag barnvakt åt mina kusiner. 

Maj. Vi roddade Wrapps första PR-event med Sanne Alexandra. Jag var på Hannah & Amandas show på Berns med mina systrar. Hade turen att vinna ett pris och få springa fram till scenen. Händer mig ALDRIG! Käkade lyxiga lunchen, en av de på Nosh & Chow tillsammans med Lisa och vår partner. I samband med den kikade vi in på Bernies för att planera detaljer till Wrapps beta release-fest. Vin på uteservering blev en självklar veckoaktivitet. 

Jag sålde även min första lägenhet. Hej då Grevgatan! 

Umgicks mycket med min älskade vän Caroline <3 

Jag och Sanne <3 

Nästa fortsättning kommer i morgon. Idag är det söndag och jag är bortbjuden på födelsedagsbrunch. Vad hittar ni på? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!