Att luncha med Tompa

Vilken fantastisk första dag på jobbet! Till vår nya adress och sprillans kontor krävdes en kortare promenad i morse, och så lär det ju vara i morgon igen 😉 Score! Det kändes riktigt ballt att gå in i hissen, trycka på våning sex och sedan att stiga rakt in i vårt orangeklädda kontor när hissdörrarna öppnade sig. Ni ska få se lite bilder hur mysigt vi fått deti morgon! Men jäklar vad peppad jag är på att komma igång nu. Varmt välkommen 2016! 

Men inte nog med det.

Vid 12.15 lämnade jag nämligen jobbet och promenerade bort mot en bättre lunch..

..med ett lyxigare lunchsällskap. Säg hej till min vän aka PR-gurun Tomas Strandh. 

Den här killen träffade jag för första gången när jag var väldigt sjuk i anorexia och jobbade i receptionen på reklambyrån Abby Norm. Han var (och är) VD och grundare av PR-bryån Priest PR (som precis bytt namn), så varje gång han kom till Abby Norm var det för att bolla olika projekt med mina kollegor och oftast min VD. Absolut inte för att hänga med mig. Men jag minns hur han varje gång såg mig. Och hörde. Tomas stannade alltid till hos mig i receptionen för att snacka om livet och för att höra om mina framtidsdrömmar. Det slutade flera gånger med att min chef fick komma ut och hämta honom ute hos mig i repan. Haha! Han gjorde mig glad och så fick han mig att inse att jag hade känsla för kommunikation och introducerade mig för Berghs <3

Ja ni fattar. Vi har känt varandra ett tag och han är en guldklimp. Idag hängde vi inte i någon gammal reklamrepa utan käkade istället lunch i Bonnierhuset. Vi pratade jobb och PR (såklart!), om livet som nybliven pappa och om fördelarna med att packa väskan och resa runt i Portugal istället för att sitta hemma och natta sin bebis. Så ska jag med göra när jag blir mamma. Sedan så vässade vi även på en idé Tomas fick i samband med Resuméartikeln som nyligen släpptes om hans resa från krasch till livet. HÄR kan ni läsa artikeln!  

Fantastisk lunch med en fantastisk människa som aldrig slutar inspirera mig. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!