Birthday Brunch – Karro 25 år

Igår avslutade jag jullovets sista dag på absolut bästa sätt. Min kusin och bästa vän Karro fyller 25 år idag och hade bjudit in till en härlig födelsedagsbrunch. Jag älskar bruncher och speciellt i kombination med en födelsedag. 

Jag var klädd i mitt nya superkap till jacka. Brukar aldrig lyckas fynda på mellandagsreor, men i år lyckades jag.

Hipp Hurra min älskling! 

Faster Karin och Farbror Johan var såklart med. Världsbäst är dem! 

Minglade med flera gamla godingar men även Karolinas ’nya’ vänner från Barcelona. Skönt att äntligen på lite ansikten på tjejer man hela tiden hör så mycket om. 

Fina Jullan var där och vi passade såklart på att ta lite material till våra Instagrams. Det är alltid skönt när det finns någon mer än jag själv som vill och måste fota för likes 😉 

Vi bjöds på italienskt plock och löjrom. Yum! 

Jullan & Johan. 

Det här fatet med bresaola var farligt. Hade jag inte brytt mig om att det fanns fler gäster hade jag tagit hela fetet själv och ätit det som en carpaccio. 

Farbror Johan ville också dokumentera maten, men istället för bresaolan fångade han gåslevern på bild. 

Dags att hugga in! 

Favoritbyttan med orangea fiskägg <3 Skulle kunna äta det till både frukost och middag.

På tal om något helt annat så har jag på mig min älsklingskjorta från Karen Millen. De har de absolut bästa skjortorna, alla figursydda och med enkla med schyssta detaljer. Hett tips till dig som är ute efter en kvinnligare skjorta. 

Här satt vi och gosade i timmar och snackade om allt från Into The Valley-festivalen till hur man som pojkvän orkar med en flickvän som ska fota allt. De frågorna var såklart riktade till min kille. 

Ser ni den lille plätten på kanten? För er som inte vet så är det är en rysk blinie. Det är som en liten pannkaksplätt men gjord på bovetemjöl och gör sig himla bra till smetana, löjrom och hackad lök. Glöm smörstekt bröd nästa gång du ska äta löjrom, stek dig ett gäng blinier istället. Mycket godare! 

Och nu på fredag ska den här donnan firas. Jag älskar att det är så många härliga födelsedagskalas nu i januari! Årets tråkigaste månad blir en aningen kortare lixom.

Mobilerna i högsta hugg. Men helt ärligt nu. Många tror att mitt liv går ut på Instagram och Snapchat, och att min mobil därför alltid är uppe. Helt fel! Jag är oftast den i sällskapet som tar upp mobilen minst antal gånger under en social tillställning. Men hemma i soffan bredvid min pojkvän kanske jag vinner.

Till dessert hade Karro gjort fina cupcakes med smak av citron. Så fina och så goda! Och när det fatet var tömt serverades dessert nummer två som var en himmelsk vitchokladtårta med någon slags kakdeg som botten. Hurra säger jag som egentligen inte gillar tårta. 

Tack bästa Karolina för det perfekta avslutet på årets jullov och stort Grattis på din stora dag! Idag ska jag tillbaka till Wrapp och vårt sprillans kontor. Är så spänd på att se hur det ser ut! Ni ska få se bilder på mitt nya hem lite senare idag. 

Puss. Vi hörs om några timmar <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!