Henriettas Wrapp Tutorial.

Jag tror ingen kunnat undgå att jag jobbar som Community Manager på startup-bolaget Wrapp. Wrapp som i världens bästa shopping-app 😉 Ni är många som frågat mig om vad Wrapp är och hur det fungerar, både på Snapchat och på Instagram. Skitkul! I och med detta tänkte jag att det skulle sitta fint med en liten repetition och här följer en liten guide jag tidigare publicerat. 

Har du Wrapp kan du ta del av grymma erbjudanden från massa bra varumärken. Jojo, bra varumärken, så säger väl alla. Men för att du ska förstå HUR bra de faktiskt är måste jag nämna några av alla hundra vi har. Vad sägs om Stylein, FACE, Wakakuu, J.Lindeberg, H&M, Carin Wester, Prime Burger, Taco Truck, Corinne & Friends och Miss Clara? Vi snackar alltså bra grejer! Du kommer inte få erbjudande på något ‘fiskspa’ eller en ‘elektronisk öppenspis med fjärrkontroll’.

Vår app kopplar du idag till ett betalkort, antingen till ett kort från Nordea eller så ansöker du om ett nytt kreditkort från re:member via appen. Hur funkar det sen då? Jo det ska jag nu förklara för er som nu har Nordea eller kan tänka er ett kreditkort.

I min Wrapp-app tar jag del av alla mina erbjudanden. De erbjudanden jag sett kopplas sedan automatiskt till mitt kort och efter det kan jag lägga ned telefonen. På bilden har jag precis upptäckt ett trevligt erbjudande från Taco Truck. HURRA!

Säg att jag istället väljer att utnyttja mitt erbjudande på Restaurang GRILL i Stockholm. Då går jag dit, beställer min mat och äter den sedan. När jag efter det ska betala drar jag mitt kort precis som vanligt och får då en ping i mobilen. När jag öppnar appen ser det ut som på bilden. Pengarna sättstillbaka på mitt konto helt automatiskt OCH så har jag här låst upp ett nytt erbjudande. I detta fall fick jag en helt gratis biobiljett. Tackar tackar! Ps. Du kan låsa upp nya erbjudanden var som helst, det är inte bara vid köp hos våra varumärken.

Skulle kunna bubbla i evigheter om hur Wrapp fungerar då det finns flera fräcka funktioner som låter dig spara pengar när du shoppar. Men dessa kan du snabbt upptäcka själv. 

För att ladda ned appen klickar du HÄR för iPhone och HÄR för Android. Om jag inte varit tydlig nog kan du gå in HÄR och läsa Pelle Tamlehts idiotsäkra tutorial. Den är orimligt tydlig.

Puss Er! / Mig sittandes i vårt nya och helt fantastiska kontor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!