Juni juli och Augusti. Ni får vänta.

Trodde jag skulle hinna få upp fortsättningen av mitt år 2015 ikväll, men där hade jag fel! Istället får det bli en #TB över juni, juli och augusti i morgon. Jäklar vilken feeling jag får av att sitta och titta på alla bilder nu. Typ livets bästa månader! 

På tal om något annat så har jag fått in lite önskemål om vad jag ska skriva mer om här i bloggen. Det är allt ifrån outfit och shopping till mer exakta middagsrecept och restaurangtips. Är det någon mer som har önskemål? Hit me! Kanske att det blir lite shopping här på bloggen i morgon, jag ska nämligen ut och röva i Mall of Scandinavia. Just nu sitter jag och håller alla tummar och tår för att inte alla ska ha tänkt samma tanke som mig. Är nog inte helt omöjligt då det är röd dag och ledigt… 

Annars då? Sitter just nu i soffan med en vetekudde på magen och ler. Den här veckan är verkligen en drömvecka. Har galet mycket skoj framför mig och vill aldrig att det ska bli söndag. Ni kommer såklart få hänga med mig på allt! Och nu kom jag precis på hur hattigt och lustigt det här inlägget blev. Men men, ibland blir det så. 

Puss. Ni är bäst! Och tack för alla grymma snaps ni skickar till mig <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!