Pak Choi, I love U.

Igår kväll var min middag som nästan alltid helt delicious. Låter kanske kaxigt, men jag och J sätter alltid god middag framför snabb middag. Igår lagade vi en rätt med inspiration från mitt favoritlunchhak Matdistriktet. Det blev asiatisk torsk med en varm sallad på pak choi, broccoli och sugar snaps, som vi stekt i sesamolja, vitlök, chili och lime. När allt var klart hällde vi även över lite soja och sedan sa vi ’Voilà! Mitt i tuggan av en pak choi kom jag att tänka på att jag måste börja äta det väldigt mycket oftare. Det är ju så förbannat gott. Synd bara att man måste ta omvägar hem för att hitta det i en matbutik.  

Vad äter ni när det kurrar i magen? Ge mig lite inspiration tack! Jag är ju en sucker för asiatiskt och lagar det kanske lite för ofta. Så om jag ger er asiatiskt ger ni mig något annat. Deal? 🙂 Flera av er har önskat recepten på alla smårätter vi gjorde här om veckan när vi hade ’Fishy Mexican Night’ (I det här inlägget). Kan meddela att recepten kommer i morgon! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!