May & June through my Instagram.

Fortsättning Maj. Jag avlutade månaden med att gå på en himla massa visningar. Tyvärr utan resultat. Köpte en låda med Chanel-smink till kanonpris. Drack mycket vin med tjejerna. Ofta på Brillo. Mallan hjälpte mig i nya läggan. Jag käkade årets första utemiddag med Malin och Ulrika. Då åt vi lyxtaco. Jag spelade in reklamfilmen med Elsa Ekman. Och så hade vi ett gäng event med Wrapp. Festlig jobbmånad alltså. 

Jag var även på Grönan med Carro. Där drack vi dyrt och äckligt vin i plastglas och en och annan Aperol. 

Hängde en del på Humlan och käkade såklart Taco Trucks magiska taco. 

Fish tacon var också himmelsk. 

Sålde på Grevgatan – Flyttade in på Grevgatan. Sucker för Östermalm. 

Vi hade en megagrym releasefest på Bernies och jag samlade hela gänget för att ta en första gruppbild. Det gjorde vi framför den öppna spisen. 

Min fina vän Mathilde var där.

Grabe var också där och vann 500 kr. 

Efter det hamnade vi på en sida i Nöjesguiden. Oranget och härligt! 

Jag gjorde business med en bästis för första gången. Wrapp träffade Idun. 

Det var mycket Milles och här satt jag på första parkett när det var Stockholm Marathon. 

Jag hittade drömlyan på Kammakargatan. Tyvärr låg den på första plan och därför köpte jag den inte. 

Istället gjorde jag det fint på Grevgatan – Målade om i hallen och bytte knoppar på en ful fastbyggt skohylla. 

Den sista dagen i maj spenderades hemma hos Malin. Vi firade livet och det gjorde vi med bubbel och chark <3 

Juni. Hej sommar och härliga dagar. Jag åt mängder av jordgubbar. Hängde med Wrapp på Smaka på Stockholm. Började prata med killen jag idag bor ihop med. En hel del sommarparty med Mallan. Fortsatte leta lägenhet och det slutade på samma sätt som i maj. Inget resultat. Lagade mycket god mat. Åkte på roadtrip med bästis. Lämnade landet tillsammans med Wrapp och så käkade jag 5 stycken premiärburgare. 

Men jag träffade även Emilia för att planera Wrapp-sponsring av Wahlgren & Wistams pod. Hon hade världens sötaste hund som jag ville låna hela dagen. 

Jag köpte TON-stolar och invigde de med mina systrar och en laxsallad. 

Jag och Mallan gick på ELLE-mingel. 

Drack bubblor och poserade efter order. ”Se lite härliga ut”. Så här är vi lite härliga alltså. 

Filip Scheja fyllde 40 år och det firade vi med eld och middag på Wall. 

Jobbade hela månaden och det var bara härligt. 

Åt lunch på Strandvägen med min favorit Philip. Det vi pratade om på just denna lunch var min kvällens dejt. Vem är han Philip? Är han kul? Vad har han för stil? 

Och här sitter jag ju på vår första dejt som var på Mosebacke. Jag är ju rätt oblyg och självklart fick instagram dokumentera vårt första möte. 

På Wrapp firade vi i hemlighet att Nordea skulle bli vår partner. Vi ville ju bara skrika ut det! 

Vi hade möhippa för vår kära Louise. 

Äkte ribb. 

Och dansade på FoU.

Käkade just denna rätt minst 8 gånger. Här på Milles igen. 

När det var dags för midsommar packade jag och Malin väskorna och åkte ned till Halmstad. 

Vi svängde förbi min favoritstad Båstad. 

Och käkade fisk i Torekov. 

På Midsommar var det vi som gjorde tårtan. Såklart skulle den och vi vara med på en bild. 

Fick ordning på min lägenhet.

Och så gick jag på min vän Pontus Frithiofs premiär av hans nya krog Burger & Lobster. Jag tog med mig Malin och vi var där för att kriga och mätta magarna. När vi lämnade restaurangen hade vi totalt fått i oss 5 sliders och 5 lobster rolls (mini) var. Bra jobbat! 

 

Några dagar efter burgarna packade jag väskan.

Lämnade Stockholm för Köpenhamn. 

Och det gjorde jag med Wrapp och min partner in crime Lisa. 

Det var slutet av maj och hela juni genom min Instagram. Jag hoppas verkligen att ni uppskattar dessa typer av inlägg. Jag tänker att ni kan lära känna mig lite bättre då jag började blogga så sent? Juli Augusti och september kommer senare. 

Idag är jag inte på kontoret för det är ju röd dag och ledigt. Wihu! Vad gör ni en dag som denna? Jag tänkte precis dra på mig Uggsen och bege mig ut i reahetsen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!