Den där jäkla dunjackan.

Tänkte först skriva ’Måndag och ny vecka på Wrapp’, men jag kom snabbt på att det är ju torsdag idag. Hjärnan blir ju alldeles knasig när man har en ledig dag mitt i veckan. Väldigt lyxigt att redan få känna doften av helg. Hur som helst, jag är megatrött på tjocktröjor och dunjacka. Kylan och snön gör sig väldigt bra i december men inte i januari. Jag tvingas lixom att se likadan ut varje dag. För skippar jag tjocktröjan med krage är jag körd på vårt kyliga kontor, och att gå utan dunjacka kan man ju bara glömma. Suck. Förstår mig inte på hur modebloggare överlever vintermånaderna. 

Nu ska jag ska jag springa iväg på lunch. Talk to you later darlings <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!