Torsdagsanka hos Fredrik & Felicia.

J. 

Husesyn och garderoben man kan döda för. 

Mer husesyn.

Freddan in action. 

Jag i annan typ av action. 

Action – Tömma brickan på parmesan och tryffelsalami. 

Den här rätten alltså. 

Flisan bakar.

Den här kakan. Och jag sa ’Ja tack’. 

I går kväll var jag, Johan och Max hemma hos Fredrik och Felicia och åt torsdagsmiddag. Det var första gången jag fick se deras nya lägenhet och jag hade mina aningar om att jag skulle gå där ifrån med ett starkare köpsug än vad jag redan har. Fredrik gör helt galna lägenheter och har bland annat gjort den jag och J bor i nu. Aningarna var såklart korrekta för nu vill jag och J köpa ny lya redan i morgon. Till varmrätt fick vi anka med apelsinsås, som de roligt nog lyckats snappa upp att jag gillar väldigt mycket. Minns inte själv att jag sagt det, men stämmer gör det. De bjöd även på en liten torsdagsdessert i form av chokladfondant med färska bär som var yummie.

Jag älskar verkligen den här typen av vardagslyx! Springa över till fina vänner för att käka middag, dela på några flaskor vin och snacka skit i timmar. Förra gången var vi hemma hos oss, nu har Felicia och Fredrik gjort sitt, och nu väntar vi på nästa inbjudan som ska komma från Max och Elin. Ett litet vardagskoncept som jag även kallar för höjdarkoncept. Jag gillar sånt! Nästa vecka ska vi faktiskt på ett liknande men med annat gäng och annat tema. Där kör vi tema YOLO Dinner.

Vi hörs senare. En liten outfit innan jag springer iväg på födelsedagsdrink <3

J spillde vin på bästa sätt när han skulle Snapchata. Haha! Så kan det gå för den orutinerade. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!