Stay tuned – Papiljottguiden.

Ja, jag lever. Men hann aldrig publicera någon ’kvällens outfit’ i går kväll innan jag åkte till Julias födelsedagsdrink. Jag som hade lovat… Aj aj! Det slutade som vanligt med ett panikhopp in i en UBER för att hinna. Vet ni varför? Haha. Jag dör lite på mig själv nu. Ni är många som frågat mig om hur jag gör mitt hår med papiljotter och har bett mig göra en lite ’hårguide’. Och fixade jag igår innan jag åkte. Från start till mål som ni ser ovan. Den kommer upp lite senare för er som finner intresse i en papiljott-guide 😉  

Idag är jag seg, mys- och shoppingsugen. Därför ska jag nu dra på mig Uggsen och trampa in till stan. ’After shopping’ med Ebba och Gabbi väntar och förhoppningsvis kommer jag hem med ett gäng påsar även idag. Mums! 

Vi hörs senare älsklingar. Puss! (Snapchat @hfromholtz) 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!