Torskrygg av min hunk.

Drömlik söndag! I morse satt jag och min vän Lisa och tjattrade ikapp på Wienercaféet, mellan tjatter käkade vi skinkmacka och drack apelsinjuice. Efter det gick jag och svettades på Balance innan jag traskade bort till Urban Deli för ett kortare häng med J och grabbarna. En skidresa blev typ inplanerad på den korta stunden. Härligt! Och just nu sitter jag i soffan och gör ’Min helg på bild’ som publiceras här på bloggen i morgon. Samtidigt sitter jag och tittar på min snygga kille som står och roddar med kvällens middag. Rimmad torskrygg med salsa verde och fänkålssallad ska snart ned i min mage. Mums! 

Hoppas er söndag varit fantastisk! Vi hörs i morgon mina hjärtan <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!