Jullan 25, Kärlekspussar, Breakfast Petite och så en Rimmad torskrygg.

Timmarna innan helgen satte igång spenderade jag som vanligt på Wrapp, men med lite förändring i form av en ny kollega på kontoret. Säg hej till Wrapps senaste stjärnrekrytering och en av mina äldsta vänner Caroline. Välkommen till Wrapp-familjen! 

På vägen hem stannade jag till på Svenskt Tenn för att köpa present till kvällens födelsedagsbarn. 

Det finns ju så mycket fint, men det slutade med underläggen Bless this house och Skandinavien. 

Väl hemma var jag hungrig så jag och J dukade upp en liten snacksbuffé. 

Och efter det spelade vi in hur jag piffar mig med hjälp av papiljotter. Har ni missat den och är sugen på papiljotter finner ni den lite längre ned i bloggen.

Vid halv åtta tog jag en UBER hem till kusin Karolina där jag bjöds på fördrink i hennes egendesignade glas..

..och köttbullar med potatismos och brunsås från Östermalmshallen. Ibland är färdigköpt väldigt gott. 

Jag hade på mig min nya topp från Weekday som jag fyndade här om dagen. Nu är det bara de matchande byxorna i min storlek som saknas i garderoben. 

Klockan nio ställde vi oss utanför Julias dörr, ringde på och så sjöng vi ’Ja må hon leva’. Jullan hade roddat så fint med en megagrym snacksbuffé (Nr. 2 för min del) och goda drinkar. Tror jag slurplade i mig hela fem styken mojitos. Underbart att träffa massa gamla godingar jag inte sett på ett bra tag, men efter drinken lämnade jag alla nattklubbssugna och åkte hem till sängen. Tant-varning på mig!

Lördagsmorgon! Iskall tjej på väg in till stan. Både hungrig på mat och nya kläder. 

Det blir inte mycket till outfitbilder nu när det är så kyligt, alltid jacka och Uggs. 

Jag och J fick till en likevänlig bild som snabbt åkte upp på Instagram för att jaga likes. 

Och den här skickade jag till mamma. 

Efter selfies och pussar traskade vi vidare in till stan. 

Vi började med en lunch på NK Botanique innan jag gav mig ut på en rearunda. 

Johans Umuami Bomb-sallad med pulled pork, stekt svamp, friterade örter, pecorino och umamidressing smakade himmel och jag blev sur för att jag valt fel lunchrätt. Det slutade med att min gaffel spenderade lika mycket tid på hans som min egen tallrik. 

Rundan på stan resulterade i flera påsar fyllda med godbitar. Lördagskvällen spenderade jag sedan hemma i soffan med en påse godis och lite bloggjobb. Lugnt och nödvändigt. Hela januari månad bjuder nämligen på väldigt mycket kalas så ska verkligen försöka ta vara på alla oplanerade dagar och ta hand om mig själv. 

Sedan blev det söndag och jag började dagen på Wienercaféet. Fy tusan vad tufft det var att stiga upp ur sängen den här morgonen. 

Men det spelar ingen roll när man ska få kvalitétshänga med Lisa och käka gofrulle. 

Vi beställde varsin Breakfast Petite och mellan tuggorna uppdaterade vi varandra om det senaste i livet, Lisa avslöjade temat på sin kommande storslagna födelsedagsfest och så bestämde vi att vi måste köra kodresan jag tidigare nämnt tillsammans. JIHU! Trodde bara att det var jag som ville lära mig kod. 

Den här färskpressade apelsinjuicen var bäst. Älskar allt som har med apelsiner att göra mellan december och februari.

Lisa, smörgåsen och juicen gav mig energi som jag direkt efter gick och använde på gymmet. 

Det blev en timma på Balance och efter det gick jag till J och grabbgänget som satt och hängde på Urban Deli. Därifrån fick vi med oss en rätt göttig kasse hem. 

I den lades det en massa grönsaker, kryddor, sardeller..

och lite torskrygg som rimmades. Heja oss så duktiga vi blivit på att äta mer fisk här hemma. 

Det gröna i kassen hackade vi (Johan) smått.. 

..och slängde sedan ned i mixern. Ett skepp kommer lastat med en salsa verde! Gott gott gott. 

Doften av smör och torsk alltså. Säger inget mer. 

Hur snygg är han inte när han steker torsk? Det finns nog inget jag tycker är så snyggt som män som kan laga mat och med huvudbonad på. 

Till torsken åt vi en fänkålssallad. 

Och så var den redo att ätas.  

Middagen åt vi i sällskap av hypade ’Making a Murdurer’ och när torsken var uppäten bytte vi de tomma tallrikarna mot en fet godispåse. Underbart gott avslut på helgens sista dag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!