Photo Shoot with Lisa Höök

Finn ett fel… Älskar tigerstrumpor! 

Dagen har bjudit mig på både ris och ros. Wrapp var ros, tandläkaren ris och så avslutade jag kvällen med en timma på Devote-kontoret som också var ros. Jag var där och plåtade nya profil- och headerbilder. Kul och på tiden! Lisa Höök är ju en jäkel bakom kameran och jag är bombsäker på att jag kommer att se helt fab ut när bilderna är klara. Men fy tusan vad svårt det är att stå framför kameran. Det ska svängas med håret, samtidigt ska hakan upp, huvudet mot rätt strålkastare, armbågen ned och så ska jag sträcka på ryggen. Tusen grejer att tänka på. 

Jag får alla bilder i morgon och då ska jag ta det tuffa beslutet och välja ut vilka bilder ni ska behöva mötas av varenda gång ni kikar in här i bloggen. Pju! Kanske ni kan hjälpa mig med det? 

Nu ska jag slå på Making a Murdurer. Puss hjärtegull <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!