Kampsportslabbet – Jag är redo!

I höstas genomförde jag och mina kollegor på Wrapp ett 8 veckors boot camp på Kamsportslabbet med världens bästa Fannie, även känd som kändis-PTn och superbloggaren på Metro mode (Länk här!). I morgon är det dags igen. Girl Power Boot Camp Part 2, jag är mer än redo! Sist tränade vi ‘bara’ 1 gång i veckan, men nu stäppar vi upp till 2 gånger och så kör vi i 12 veckor istället för 8.. Vad har jag gett mig in i? Jag satt och räknade igår. Skulle jag istället spara alla pengar jag nu ska lägga på Kampsportslabbet hade jag kunnat köpa mig en ny väska från Gucci. Haha! Men vet ni vad? Det är värt vart enda öre. Part 1 med Fannie fick mig verkligen att förstå att tung träning kan vara kul, och ger resultat. Så till dig som saknar motivation eller kunskap om träning rekommenderar jag att testa Kampsportlabbet. Hälsan är oftast viktigare än dyr fashion 😉

Att jag ska gå och mingla hos Casall ikväll kunde ju inte komma mer lägligt. Det blir en liten tjuvtitt på säsongens nyheter och så ska jag få välja ut några snygga träningsplagg att svetta in våren i. Helt perfekt då min träningsgarderob håller på att ruttna. Och så är jag trött på lysgult. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!