Casall SS16

I går efter jobbet gick jag och mötte upp Johan som jag lyckats locka med mig till Casall-eventet jag blivit inbjuden till. Perfekt att han är flexibel och kunnig på det mesta, både fotograf och matsällskap under en och samma kväll 😉

Hos Casall bjöds det på ett gäng olika hälsoröror och en magisk grön juice. Jag brukar vanligtvis inte dricka gröna juicer, det här med raw/healthy är inte riktigt min grej, men den här var verkligen supergod och jag måste försöka kopiera den hemma. Om jag ska lita på ingrediensförteckningen ska det räcka med att jag mixar gurka, citron, citrongräs, ingefära och ananas för att lyckas. Annars kan jag ju alltid springa förbi Stockholms Matmarknad och köpa med den färdig. 

Söta Josephine från Casall bad oss börja kika runt på den nya SS16 kollektionen ’Outfit Matters’ och skriva ned alla våra favoriter. Vår goodie bag var nämligen två nya träningsoutfits, från topp till tå, som vi fick välja ut själva efter tycke och smak! Kan något annat göra en gladare en grå tisdag i januari? Det tror jag inte. De pastelliga yogakläderna var fina…

..men jag som inte yogar spenderade mest tid nere vid kollektionen som passar min träningsstil lite bättre. 

Stod och funderade på en orangea tisha…

…fram till jag fann min stora favorit i lite futuristisk stil. I detta linne får jag silvermage och ser nog rätt snabb ut tack vare de schyssta markeringarna på sidan. 

Medan jag letade vidare efter outfit nummer två hängde Johan, min privata fotograf och uttråkade pojkvän, uppe vid herrkollektionen och lekte paparazzi. Minglade in i rara Anja Forsnor som också var på jakt i djungeln av snygga träningskläder. Det slutade med färgglad leopard för oss båda. Ni ska få se mina superval sedan när allt kommer hem till mig. Så taggad! 

När jag minglat klart, valt outfits och sagt hej då.. 

…gick vi vidare till Vigårda för att käka middag. Här träffade vi på ännu en bloggare som avslöjade att hen snart ska vara ’Månadens Burgare’ och jag blev avis. Vilken dröm att få göra sin helt egna burgare tillsammans med Melker Andersson. Gissa vem det var? 😉 

Tips! Testa ’Wikens Käftsmäll’ som är denna månads burgare och syns på bild ovan. Helt klart den bästa de haft någonsin! Mellan bröden låg det en vanlig burgare, 24h piggham, cashewnötsås, thaikryddor och lime. Tyckte först att kombinationen lät knasig, men oj så bra de smakerna gjorde sig ihop. 

Ja ni, det var min trevlig tisdagskväll. Älskar när tisdagar bjuder på något extra! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!