Pepp på livet.

Att pausa jobbet med en ekologisk torsk, lime och koriander-kryddad blomkål, avokadokräm, ärtpesto, svamp-och linsgryta och världens bästa kille kan nog vara bland det bästa jag vet en kall och ruggig onsdag. Allt jag precis nämnde åt jag, bortsätt från Johan, på mitt älskade lunchställe Matdistriktet. Ni som följt mig länge vet att jag föredrar att äta min lunch här. Jag tröttnar aldrig. Fullständigt omöjligt att gå därifrån besviken trots den dyra summan som varje gång visar sig på kvittot.

Annars då? Det var länge sedan jag var så galet pepp på livet och kände mig så smickrad som jag gör just nu. Jag vill inte nämna några detaljer, men jag kan säga att det rör både min blogg och sjukdomshistoria. Vi snackar samarbeten, sjuka inbjudningar och tidningar jag aldrig trodde den här bloggen skulle leda till. Haha! Tänk vad ett litet bloggprojekt kan göra. Jag är väldigt lycklig och tacksam över att ni är här, kommenterar och ger mig så mycket kärlek varje dag.

Puss på Er! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!