Augusti. Månaden jag startade bloggen och allt började hamna på bild.

Augusti. Jag var brun och fräsch efter sommaren i Palma. På jobbet snackades det fashion och ’Lipstick Friday’ infördes. Frukostar åts ute på stan. Vin likaså. Jag spenderade inte alls mycket tid i min lägenhet, istället hängde jag hos Johan. Åt asiatiska råbiffar på Milles. Jag introducerades för ett gäng göteborgare som jag gillar väldigt mycket idag. Hängde vid ett kräftbord istället för drinkbord. Åt åtta tallrikar sushi från ESA på St:Eriksplan och så startade jag denna blogg. 

Min nystartade blogg innebar att allt jag gjorde skulle fångas på bild. Dagen efter första inlägget var jag på möte rörande Fashion Week med Maryam, Lisa och hennes lilla Colette som fick ställa upp som bloggaccessoar. 

Augusti bjöd på många utefrukostar och en av de bästa var på favoritstället Nybrogatan 38 med PR-gurun Johanna. 

Johan var på Franska Rivieran och jag fick träffa hans kompisar för första gången utan honom. Underbart! Rickard på bild hörde av sig till mig på egen hand och vi styrde upp en utgångs-dejt samma kväll Johan kom hem. Det blev lite av en överraskning. 

Månaden bjöd på mycket fest och jag hade en riktigt skön ’I gasen-period’. 

Jeansshortsen gick varmt i tvättmaskinen. 

Och jag blev mer och mer kär.

Jag började handla ekologiskt på nyöppnade Paradiset och bar ofta på stora väskor mellan Östermalm och Kungsholmen. Bye bye singellivet! 

Köpte en ny dröm till regnjacka och gick på spännande lunchdejter. 

Älskade att stå och vänta på ett front row-bord vid Strandvägen för att sedan kunna sitta i timmar och njuta av ett eller några glas vitt. 

Får inte glömma att jag brummade hem till Linköping i en Maserati. Nämner inte hastighet.

Nere i Linköping styrde Philip G årets kräftis.

Och jag fick heta Frompa som alltid vid tillställningar med mina vänner. 

Frompa hade en trevlig bordsherre. 

Och åt bullenskorv i den varma augustinatten.

Jag gick upp på bloggtoppen redan efter två dagar och fick mitt första bloggbud. 

Jag spenderade många kvällar på Pocket.

En av de med Felicia. 

Åt årets första julbord med Wrapp och kammade hem en Pol Roger för vårens prestation. 

Åt hummer tacos. 

Jag fyllde 24 år. 

Och firade detta själv. 

Åt lunch med bloggers. 

Johan hade årets inflyttningsfest. 

Jag dansade och åt isglassdrinkar på Publicó. 

Hängde på Fashion Week med Wrapp och The You Way. 

Och spenderade mycket tid med lilla Colette. 

Medan hennes mamma satt bakom och minglade med väninnorna Sofi, Anine och Pernille. Synd att min blogg inte var tillräckligt stor. 

Virrade runt på fashionfest fram till jag hittade Emelie Von Hofsten i minglet. 

Middagen på GIRO avslutade månaden. Snacka om fint avslut med kollegan till bordet och auberginepizza på tallriken. 

Det var augusti det. Världens bästa månad tycker jag. Alla är hemma från semestern och är taggade på jobb och vardag. Mycket fest och catch ups och så väntar snygga höstkläder runt hörnet. Sjukt att jag startade min blogg den här månaden! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!