Helgens schema.

Jag älskar torsdagar! De är nästan bättre än helgen faktiskt. Jag tror det beror på att jag är en person, säkert många av er också, som älskar att se fram emot saker. Jag vill redan nu börja detaljplanera sommarens alla resor, snacka om nästa jul och om den kanske ska firas i annat land och så vidare. Fungerar ni på samma sätt? Men jag tackar ju absolut inte nej till helg och kommer såklart att jubla i morgon när klockan säger att det är dags att gå hem.

Vad hittar ni på? Jag ska göra en himla massa kul. Börjar fredagen med lyxfrulle på Grand Hotel och ELLE-Galans pressfrukost. Avslutar dagen med AW-mingel på min vän Isabelle och hennes mäklarbyrå Bougers event. På lördag ska jag på YOLO-middag med dress code ’The Last Supper’ hemma hos min fantastiska kollega Lisa. Jag och Johan har såklart planerat finfin outfit. Helgens sista dag bjuder mig och J på ett par lägenhetsvisningar skulle jag tro. Tänkte även försöka hinna med att få till en till film likt ’Papiljott-guiden’ jag la upp förra helgen. 

Det här blir en himla trevlig helg! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!