LOUIS VUITTON + UNICEF

Jag skickade en bild på smycket som Louis Vuitton tagit fram i samarbete med Unicef igår till min bästa vän som sitter och dricker paraplydrinkar på Bali. Jag stör mig lätt på företag som kommunicerar med hjälp av fina gester likt detta, det görs oftast bara för egen vinning och utan hjärta. Men det här gillade jag. För varje sålt smycke går 40 % oavkortat till Unicef och ett smycke räcker till antingen sex första hjälpen-kit, 25 fleecefiltar eller 45 myggnät. Underbart! Jag tänkte att vi ska köpa var sitt som ett komplement till våra redan befintliga bästakomissmycken. Mallan svarade positivt: “ JAA!! Kan ju bli vårt nya vänskapsarmband!”. Behövde alltså inte ens droppa min tanke. 

Nu är det bara 11 dagar kvar. Sedan är hon hemma igen. Min partner in all crimes. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!