It´s friday and I´m beige and black

Skärp till dig! 

Lite väl skärpt. 

Börjar likna något.

Hopplöst. 

I morse var jag på ELLE-galans pressfrukost på Grand Hotel och fick både se och höra årets vinnare. Sekretessavtalet jag var nära att missa skriva på ska jag nu hålla, så min morgon får ni se mer av ikväll. På mig hade jag i alla fall en beige byxa från Zara, topp från BLK DNM, ett världsfint halsband från Efva Attling, i öronen satt Chanel och på armen hade jag pojkvännens armband från ALL_BLUES. Enkelt, kvinnligt och business är en kombination jag tycker väldigt mycket om. 

Byxorna kan finnas kvar på Zaras rea, annars finner du ett par snarlika här – BYXA / TOPP

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!