Vad har jag gjort för att förtjäna honom?

Fredagsfrulle på Grand, superdag på Wrapp och så kom jag precis hem till detta. 

Asiatiskt eller gå emot mina och Js matlagningsregler, alltså laga taco med färs och krydda från Santa Maria? 

Min favoritchoklad från Fazer som absolut inte får vara kakan, de små är bäst! Och så en ELLE-tidning att frossa i innan jag går och lägger mig. 

Svenne-taco eller asiatisk ryggbiff? Leverpastejspaketet som jag slukar på en dag hade han såklart också stoppat i påsen <3 

Min pojkvän känner mig väldigt väl och så han vet hur han gör mig glad. Små fina kärleksgester i vardagen är så viktiga tycker jag. I alla fall för mig. Det ger mig energi och glädje och det spelar någon roll vad det är, det handlar bara om att någon tänkt och lagt lite tid på den man älskar. I detta fallet på mig 😉  Min J är bäst på det! Nu har jag precis bestämt mig för vilken rätt jag ska laga och det blir taco. Jag är hungrig som attan och räknade ut att tacon går snabbast att laga. Den ska jag äta, chokladen med och så ska jag fortsätta titta på Making a Murdurer. Vill vara pigg och galen i morgon när det vankas YOLO-middag hemma hos fröken Rytter, blivande Fru Rosén. 

Puss mina raringar. Ni gör mig också väldigt glad varje dag! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!