Fredagsmorgon & ELLE-galans vinnare.

Att få börja fredagsmorgonen på Grand Hotel med snygga människor, snygg frukost och ELLE-galans snygga vinnare var lyxigt och härligt! Samtidigt som vi satt och mumsade höll Cia Jansson låda och presenterade årets vinnare i de olika kategorierna. Sabina Ddumba fick pris som årets bäst klädda kvinna, min favoritdesigner Lamija kammade hem ELLEs och H&Ms nykomplingsstipendium och årets modell blev Hedvig Palm som charmade mig av stolen. Vilken skönhet! Ida Sjöstedt, som alltid varit min nummer 1, är nu utsedd till årets designer och min gamla Berghs-kamrat Fredrik och hans partner Jakob Skragge vann priset ’Årets accessoardesigner’. Efter vinnarna stått i strålkastarljuset gjorde jag det med och tack vare Lisa Höök blev bilderna bättre än annars.

Stort grattis säger jag och speciellt till Fredrik! Vill ni läsa mer kan ni göra det här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!