Pojkvänslistan!

 

Hur länge har ni varit ihop? I snart ett halvår. 

Hur träffades ni? Johan puffade mig något år innan vi träffades, men den gav honom inte ens en konversation på Facebook Messanger. Men så kom denna denna bild på Instagram Direct den 22 maj 2015:

Hade inte en aning om vem killen var, tänkte bara att han var lite mysko. Efter det chattade vi vidare på Instagram fram till den 4 juni då detta kom:

Den 11 juni skulle vi ses och jag informerade om min kärlek till Google några timmar innan:

När jag väl kom fram svettig och försenad blev jag serverad en aperol spritz och en gliring för min försening. Vi hade ingen traditionell konversationsstart utan J högg mig direkt och frågade direkt ”vad är grejen med alla dina sociala medier?” och blev snabbt belagd med instagramförbud för kvällen. Något jag bröt när han gick till baren:

Vi förflyttade oss från biergarten på Södra Teatern upp till champagnebaren med Stockholms bästa utsikt där timmarna seglade förbi med roliga inslag som operasång och deep talk med en förfriskad herre som gav oss ”relationstips”. Sean tog vi sällskap hem genom gamla stan tillsammans och Johan försökte imponera med sina kunskaper om Stockholms gamla tider. 

Vem var mest på? Ganska lika till en början faktiskt. Jag blev stissig under midsommarhelgen när inget sms trillat in från honom på två dagar och jag hade ont i magen minns jag. Efter den helgen var det faktiskt Johan som var mest ’på’. Eller ordet ’intiativtagre’ låter mycket bättre.

Skedde några komplikationer? Nej, inte alls faktiskt!

Kan man få se något tidigt sms eller så? 

Den här konversationen hade vi dagen efter första dejten. 

Och den här inför vår andra dejt. 

Hur skedde dejtandet? Vi träffades på ställen vi båda ville uppleva och vi hade som mål att inte ställa några traditionella frågor till varandra. Till en början så sågs vi bara ute och något som stack ut var att vi tidigt integrerade med varandras vänner. Hemdejtandet fick vänta till när jag kom hem från Palma  och då bjöd Johan in till spansk afton. Efter den kvällen splittrades vi då Johan åkte till Frankrike och jag till Palma igen och vi fick två veckor att känna efter och sakna varandra. Vi saknade varandra och möttes sedan i en kontext ingen av oss trott. 

Hans vänner raggade upp mig på Facebook, så när Johan landat möttes han av ett gäng mms med bilder på mig och dem tillsammans. Den utgången var magisk och jag var så taggad att jag från ingen stans fick för mig att jag skulle köpa in champagne som jag inte ens gillar?

Sedan bjöd Johan med mig på en weekend till Österlen för att ”testa” om vi verkligen fungderade ihop. 

Det gjorde vi och här satt vi och njöt av varandras sällskap. 

Och så gick vi på vinprovning. 

och så åt vi ostron för sakens skull. 

Hur blev ni ihop? Ett par dagar efter Johan kommit hem från resan satt vi och åt frukost och Johan talked the talk. Jag var inte riktigt där ännu. Jag gav ett rakt och ärligt svar som Johan överraskande tog positivt. Sen dröjde det bara en vecka innan jag hade fått låta hans snack sjunka in och I did the talk. Han hade inte hunnit ångra sig och vi var plötsligt flickvän och pojkvän.

Vem sa jag älskar dig först och hur skedde det? Det tog sin lilla tid och jag hade inväntat honom. När han en dag kom hem från en jobbresa hade han köpt blommor och sa de tre finaste orden man kan få sagt till sig. Jag kände det samma och sa det till honom och så pussades vi glatt efter det.

Bor ni ihop? Ja det gör vi och flyttade ihop ganska snabbt. Efter jag sålt min lägenhet på Grevgatan hyrde jag min vän Dick Axelssons lägenhet, och när han ville sälja den sa Johan att jag mer än gärna fick dela säng med honom varje dag. Så blev det och nu ska vi snart köpa en större lägenhet ihop och det lutar mot en 3a i Vasastan.

Vad är hens bästa sidor? Den frågan är svår då han har så många bästa sidor. Den här killen vill jag ta med mig var jag än går för han gör sig så bra överallt. Genuint supertrevlig mot alla. intresserad av nya människor. Han finner glädjen i allt han gör. Tar hand om mig och sina nära och delar gärna med sig av sin kärlek till oss. Typ som skriver söta lappar och sms. Han är galet social. Intresserar sig för allt han möts av. Han pratar göteborska med en touch av småländska. Har typ världens bästa klädstil och så tar han mig på ett så fint sätt när jag är på världens sämnsta humör, som typ varje morgon.

Han gör som jag vill och det gillar jag 😉 

 

Och sämsta? Ruggigt svår fråga. Men när han berättar om exempelvis sin dag på jobbet eller kväll med grabbarna blir han lätt för detaljerad. Alltså kan hans tisdag hemma i soffan hos en kompis berättas likt en stor reserecension. Det är ju inte megadåligt men rätt ZZzzZZ. Hans historier tar lixom aldrig slut. Och så är han galet slarvig.  

Vad bråkar ni om? Vilken mat vi ska laga för båda tror sig veta bäst. Jag kommer faktiskt inte på något mer.

Vad gör ni när ingen annan ser? Pratar mer än vad två tjattriga vänninor gör med varandra. Jag får ofta massage och så självklart gör det vi båda tycker är roligast vilket är att laga mat.

Vilken är din favoritbild på honom?

Åh han är så snygg här! Brun, lite svettig och så står han vid grillen. Ser lixom lite farlig ut. Yum! 

På den här är han gullig också. 

Och på er båda?

Älskar den här. 

Och den här. 

Något du vill avsluta med? Vad skulle jag göra utan honom? No idea! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!