Live from Wrapp HQ

Johan tvingade mig bära hans lilla hipstermössa idag. 

Men jag föredrar utan. 

Hej hej live from Wrapp! 

Jag är egentligen inget fan av tisdagar, men idag är dagen rätt härlig. Glatt humör på kontoret, inte lika kallt ute som igår och så ska jag ju bort på trevligheter ikväll. Älskar när det bjuds på fest mitt i veckan! Någon som har fler knep på hur man kan förvandla vardagens vardag (alltså tisdagar) till en fredag? Hit me! 

Förresten! Jag kom att tänka på en sak igår. När jag startade bloggen i augusti fick ni hänga med mig mycket på jobbet och i rollen som Community Manager, vilket ni inte fått göra de senaste månaderna. Tror det beror på att jobbet under nov/dec bjöd på kaos och det fanns ingen tid till att snacka spexigt om jobbet. Jag var rätt trött på jobb-snack när jag kom hem. Men nu är faktiskt det flera av er som önskat att få se mer från mina dagar på Wrapp och självklart ska det bli mer av det! Räkna med en mindre Instagramvänlig, mer nördig och en mycket coolare Henrietta. Me in action lixom. Tänkte i samma veva bjuda på mitt gamla arbetsprov och personliga brev som tog mig till Berghs School of Communication nu i samband med att 2016s tester har släppts. Kanske kan det inspirera er som vill söka 🙂 Kommer inom kort! På bilderna ovan ser ni hur jag ser ut idag i en skön pyjamasoutfit, utan make up och med mina stora swarovskihjärtan i öronen (alltid glitter). Jag ska ju piffa mig med smink och klackar ikväll, så kände i morse att jag spar på snyggheten till då. 

Ville bara säga hej. Love, H

Ps. I eftermiddag kommer ett middagstips upp här på bloggen. Så håll utkik om du behöver inspo till kvällen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!