Middagstips: Pak choi med köttbit.

Hallå raringar!

I går kväll lagade vi en rätt som jag tror ni sett mig laga innan och som jag bara måste tipsa om. Marinerad oxfilé eller ryggbiff med pak choi (my love), fänkål, vitlök och paprika stekt i semsamolja och soja. Galet enkelt, matigt, fortfarande fräscht och bjuder på spännande smaker en måndagskväll. Viktigt! Den här rätten får absolut inte ätas uten en topping av färsk koriander och lime.  

Jag får faktiskt dagligen frågor om all mat jag lagar, så jag ska försöka bli bättre på att dela med mig av alla recept här i bloggen. Så himla kul att ni frågar! Jag har faktiskt planerat att i den här veckan spela in nästa YouTube-klipp, uppföljaren av papiljott-guiden, som den här gången kommer att spelas in i köket och vid stekpannan. Stay tuned! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!