My Home Dinner

Igår hade My Home i samarbete med oss (Wrapp), Rum21, IKEA och Royal Design bjudit in ett gäng inredningsälskare till att fira lanseringen av My Homes nya magasin. 

Det bjöds på bubbbel och de godaste snittarna jag någonsin ätit. Små strutar preppade med syrad grädde och löjrom… Ja ni hör. Sällskapet var heller inget att klaga på, speciellt inte på min donna Maryam. 

Mitt i vimlet hittade jag min bloggkollega Linn. 

Och många andra snygga människor. 

Maryam drog en och annan kul story om våra festligheter i lördags, misstänker att en av de berättas här. 

Innan jag hann trycka alldeles för många strutar i min mage var det dags att slå sig till bords. Pju! 

Jag fick en superplats och hamnade bland annat bredvid fotografen Lina Östling som komiskt nog har tagit hälften av alla mina pinnade Pinterest-bilder. Himla trevligt och extra plus för fina fototips. 

Sedan var det dags för maten som jag sett fram emot så länge. Menyn för kvällen stod nämligen Dorothea Malmegård för, tjejen som det är fullkomligt omöjligt att boka bord hos. Först ut kom en tallrik med rostad och picklad butter nut squash, sallad med pumpafröolja-vinaigrette och rostade pumpafrön. Allt på tallriken smakade delicious och gav mig verkligen mersmak på butter nut. 

Har för övrigt alltid drömt om att köpa Patrikssons lokal och göra den till mitt hem. Man ska aldrig säga aldrig.

Rätt nummer två var enligt mig kvällens vinnare! På tallriken ser ni salmalax med brynt smör, ingefära, soja och krispig lök.   O M G! Jag måste försöka kopiera det här hemma i mitt eget kök, för det smakade himmel. 

Till dessert fick vi syrligt blandat med sött. En mjölkångad maräng med clementinsorbet och rostade hasselnötter. Jag var inte det största fanet av marängen, men sorben var tipp topp! 

När både mat och dryck låg i magen blev det kaffe i soffan samtidigt som vi plockade ihop vår egna goodie bag (!!) Rum21 och Royal Design hade preppat var sin hylla där vi fick välja en pryl från vardera varumärke. Tackar tackar!

Till kaffet åt vi chokladpraliner också. Kändes som om jag satt hemma i min egen soffa, drack en litens kvälls kopp och hade uppgraderat min godispåse från Coop till en lite lyxigare variant på träbräda. 

Caroline Wennerberg och jag i högsta hugg såklart. Ni ska få se vad jag valde för fint när det kommer hem till mig 🙂 

Sedan fortsatte kvällen med mingel i soffan. Väldigt mysigt att dricka kaffe, käka fingodis och Snapchata med en av mina äldsta vänner OCH nya kollega Caroline. Känns så knasigt att vi både jobbar på Wrapp nu. 

Tack My Home för en lyxig tisdag i januarimörkret och grattis till ett superfint magasin. Och tack DoMa för bästa middagen på länge! Ni som gillar inredning och inte hunnit upptäcka sveriges bästa inredningssajt bör klicka här! 

Photo Cred: Emma Mattsson

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!