& Other Stories.

Igår, innan jag sprang bort till en lyxigare tisdagsmiddag, kikade jag in på & Other Stories och gjorde några superkap. De vita kostymbyxorna har jag tittat på flera gånger men aldrig lyckats ta mig in i provhytten. Nu hängde de extra fint på galgen med en 70%-lapp, så jag var tvungen att hoppa in och testa de. Tack för det! De satt nämligen som en smäck. Kommer att bära de både till en enkel t-shirt och min vita favoritkavaj. Vårens stora trendfärg rosa börjar ju ta över butiksytorna och jag älskar det! Glad att jag även fann en långärmad t-shirt i den nya superfärgen. Den kommer att göra sig snygg till det mesta och så var den var den väldigt fin till min nya fripp. 

Jag är vanlgitvis sämst på att rea-fynda, men ibland så! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!