Let´s do this shit.

Jag och mitt superteam som ska svettas tillsammans hela våren <3 

Helvete och himmel. Varje onsdag fredag. Kampsportslabbet är igång och en stenhård Fanny är tillbaka, extra brun och snygg efter en jul i Thailand. Jag brukar aldrig jämföra mig med andra, men idag var det svårt att inte känna sig galet ofräsch bredvid henne… Nu har vi i alla fall checkat av två träningar och det är alltså ’bara’ 18 gånger kvar innan jag kommer att vara mer redo för sommaren än någonsin. Let´s do this shit! Blev väldigt glad när Fanny berömde mig för att ha blivit lite biffare än vad jag var i höstas och därför ser jag lite extra fram emot nästa veckas mätning av våran fysiska ålder. I höstas blev jag 13 år vilket i mina öron låter lite för ungt, men nu tror jag allt att jag gått och blivit några äldre. Återkommer när mätningen är gjord. 

Ps. Mätningen visar alltså hur ’ung’ och hälsosam min kropp är inombords kan man säga. Så att vara 13 år är alltså positivt och handlar inte om vikt eller annat krafs.  

Men ska jag träna vill jag gärna göra det i annat än tygtrasor. Snart kommer mina Casall-kläder hem som jag fick plocka ihop på eventet förra veckan, men jag måste ändå fylla på med lite mer. Jag säger bara: ’Watch out Balance! För nu kommer en kittad och megataggad Henrietta. Jag klickade precis hem detta. 

_  Sweat it Tights by Nelly HÄR  _  Magtopp (Superduper pris) HÄR  _  Jacka by Stella HÄR  _  Linne by Nelly (Superpris) HÄR  _  Väska by Stella HÄR  _

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!