Blogger lunch at Matdistriktet

Igår gick jag och mötte upp min kära vän Sofie, även känd som foodstories, på Matdistriktet för en härlig fredagslunch. Hon har inte ätit där tidigare och det kändes väldigt kul att få visa en matnörd som henne mitt favoritställe. Lite nervöst… Kommer hon att gilla mitt place? 

Jag är alltid redo med kameran och speciellt när jag kommer till ett ställe som Matdistriktet. Färgglada grönsaker, ekologiska grejer och mat över lag gör sig ju väldigt bra på både bild och i blogg. 

Vi högg bland annat in på en salladsblandning jag tidigare aldrig smakat här. En kombination av ädelost, endiver, päron, valnötter och annat gott som ni nog förstår smakade nam nam i våra munnar.   

Jag öste även på med stekt sparris, lök och så de här söta buketterna. Minns inte vad de heter. Någon som vet? 

När tallriken var fylld ställde jag mig i kön och väntade på den hemskt dyra invägningen. Passade på att göra en god och läskande Snapchat-story till alla mina vänner. Glöm inte att lägga till mig! @hfromholtz

Jag åt dagens torskrätt medan Sofie spårade ur och slog till på både kalops, lax och torsk. Hon är ju lite av en krogrecensent så kanske måste hon testa allt? Hrm.. Måste fråga henne. 

När maten var plockad, vägd och betald slog vi oss ned och skvallrade loss om det mesta. Utveckling av bloggen, lägenhetsköp, startup-livet och middagsbjudningar. Så glad att jag träffat denna kloka, roliga, kreativa och härliga tjej. Tack snälla bloggen för Sofie! Vi fortsatte även att spinna på våra tidigare planer och nu har vi faktiskt spikat ett datum för en kul blogg-grej vi ska göra ihop. Stay tuned! Jag säger bara: Mat och rörligt. 

Sen kom den här killen förbi och hälsade på! Johan jobbar precis runt hörnet och kikade in av ren nyfikenhet på Sofie som han hört så mycket gott om. Hon fick en kram, de drog några sköna lära-känna-fraser och sedan… 

..ställde han upp som bloggfotograf innan han skulle gå tillbaka till kontoret igen. 

Jag och Sofie tittade på varandra och försökte låtsasskratta precis så som Lisa Höök lärt oss under Devote-fotograferingarna.

Det slutade faktiskt med ett äkta garv. 

Med tanke på utveckling av bloggen. Har du något önskemål? Vad vill du se mer av? Någon som vill ha frågestund? Ska jag jobba mer film? Vad som helst. Ge mig tips så ska jag se till att leverera det bästa till er mina raringar <3 

Ps. Ni har blivit så många att jag typ börjar bli nervös nu!! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!