I´m going to Mexico & Rwanda

Det första jag gör när jag vaknar är att slå på min lilla Nespresso och låta den bygga det bästa kaffet jag vet. Hela veckan är det smaken Caramel som gått varmast i maskinen, men igår plingade Nespresso på dörren och bad om att få ta med mig till Rwanda och Mexico i helgen. Jag kollade ut, tänkte på veckans sönderfrusna fingrar och sa ’Självklart!’. Fick även två brickor som matchar båda smakerna och brickan jag fick när de tog mig till Milano och Palermo i höstas. Nu vill jag ha en bricka för varje smak! 

Gott? Sjukt spännande smaker och båda får tummen upp. Finns i butik på måndag för dig som är nyfiken.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!