Lördagslistan

Hur var natten? Magisk. Det var länge sedan jag sov så gott som i natt. Misstänker att det var gårdagens träning som fick mig lite extra matt och nöjd.

Vad har du gjort under morgonen? Jag har pussat min pojkvän hej då som skulle iväg och klättra, förberett en spännande grej till nästa vecka, städat garderoben, druckit gott kaffe, duschat extra länge och svarat på dessa frågor.

Vad ska du göra idag? Jag ska strax gå till Milles för att äta en härlig lördagslunch med min vän Louise. Efter det blir det en snabbrunda på stan i hopp om att mitt reakapsflyt fortsätter.

Vilken typ av lördag kommer det att bli? Den kommer nog bjuda på feeling av en vårig lördag och så kanske den är lite stökig ikväll.

Vad ska du ha på dig? Nu sitter jag i morgonrocken och ska väl strax dra på mig ett par bekväma jeans, en blus och Uggs. I kväll vill jag snoffsa till mig så kanske en festlig klänning eller mina nya kostymbyxor från & Other stories.

Vad ska du göra ikväll? Jag och J äta middag med våra vänner Erika och Niklas innan vi alla går bort till Oscar och sjunger Ja må han leva.

Kan jag få en peppig lördagslåt? Sure! Den här remixen av Alex Schulz med Zara Larsson och MNEK – Never Forget You gillar jag idag. Peppar inte upp för nattklubb men är perfekt att lyssna på när du går in till stan.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!