Nu är jag taggad.

Hej på er!

Idag har jag sprungit runt på massa visningar hela dagen och kom precis innanför dörren. Där av dålig aktivitet här i bloggen. Och hur nöjd är jag med dagen då? Alltså… Jag och J har hittat vår drömlägenhet! Jag ska ha den och det inget snack om saken. Kanske lägger vi ett bud i morgon? Tänk om jag blir ägare till en ny lägenhet innan veckan är slut? Spännande! Jag är så taggad nu att jag bara tänker hänga på Pinterest ikväll och spara inspiration till vår nya lya 😉 Jag är så inställd på den här att jag till och med skapat ett eget album för den och döpt det ’My Home / blablabla-gatan’. Håll tummarna för mig! 

Nu ska jag fixa lite käk, så vi hörs senare ikväll raringar <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!