Se Ida Klamborns visning front row.

Goda nyheter! 

Snart är det dags för veckan då är det enda som vi kommer att kunna läsa om i våra favoritbloggar är hur stressigt livet är när det springs mellan alla fashionabla visningar och vinglas på Riche. Vi mänskliga drömmer ju om front row och nu kan den drömmen fakiskt gå i uppfyllelse. Under Ida Klamborns modevisning kommer det nämligen att hända något helt nytt. Något lite mer innovativt, rättvist och annorlunda. För nu kan du få en plats på front row under hennes visning i en 360-gradig virtual reality-upplevelse. 

Den 3e februari klockan 17.15 kan jag se visningen hemma i soffan genom mina cardboards (som ni ser på bild) och appen ”Front Row”. Det kan du också göra! Beställ hem dina cardboards HÄR helt gratis, ladda ned appen och njut av fashion från front row. Det finns totalt 1000 stycken, så snabba dig på innan de tar slut! 

Såklart så är det min favoritbyrå Deportivo som står bakom detta. All cred till er! Ni slutar då aldrig förvåna mig. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!