Rosa, spets och intervju med tidning.

Idag har jag kört på en vintervårig look kan jag väl kalla det. Älskar min dyrgrip från Sofifi som känns så tidlös och lyxig. Det är första gången jag lyckades fånga den på bild och det kan jag bara tacka bästa Lisa Höök för. Hon är så duktig att jag nu även matchat ihop henne med min vän som gifter sig i sommar. 

Vet ni vad jag gjort för kul idag? Jo jag har blivit intervjuad av en journalist från en stor tidning angående min sjukdomshistoria. Väldigt spännande! Lovar att meddela fort det kommer ut. Men just nu sitter jag helspänd och tänker på alla lägenheter jag gått och blivit kär i. Ska vi köpa? Ska vi vänta? Är den här ‘The one’? Gah! Jag blir galen på detta. Efter jobbet blir det att gå på några extra visningar för att kunna fatta ett klokt beslut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!