Startup-snack, bröllops-AW, asiatisk råbiff på Milles, ostron på Hotellet och jag hittade drömlyan.

Efter fredagslunchen med Sofie kom den här stiliga herren och hälsade på mig på kontoret. Oscar som han heter har precis grundat ett helt nytt socialt medium som han ville bolla med mig innan det ska lanseras. Ni kommer att få höra mer om det inom en snar framtid. Jag är galet imponerad av den här killen och glad över att känna honom. Han lär nämligen vara ganska mångas chef om några år 😉 Ching pax! 

Jag älskar verkligen att fika med drivna och kreativa människor sådär på tidiga fredagsförmiddagar. Det gör att timmarna fram till att helgen börjar går så mycket snabbare.

Vips så var klockan 17.00 och jag satte mig på Escalier med Ebba, Cissi, Carro, Gabbi och…

..några glas vin. 

Jag var på riktigt bushumör och var galet taggad på alla bröllop jag ska få äran att gå på i år. Det tjattrades nämligen mycket om Carolines junibröllop. Allt från vilken klänning hon ska bära till vad vi som gäster absolut inte får komma klädda i. Jag har hittat drömklänningen och den blev mer än godkänd av Caroline. Ni ska få se när jag känner för att dela med mig av denna supersajt jag hittat! 

När vi andra börjat frysa ihjäl kom Lotten förbi och ville joina oss för ett glas. Lite rolig side info: Första gången jag träffade Lotten var när vi skulle planera vår kompis Louise möhippa på Café Mokko på Östermalm i våras. Jag var inte kvar så länge för jag var tvungen att springa iväg tidigare och rodda inför en visning av min lägenhet som skulle säljas. Nu i efterhand vet jag att det var hon som skulle titta på den, men ingen av oss hade en aning om det förrens vi möttes på Notar några dagar efter för att skriva papper. Haha! 

Efter några timmars kacklande med tjejerna åkte jag och Johan, som nästan alltid, förbi Maxos på vägen hem och köpte med oss falafel. 

Johan tog i för sig lammet. 

Men jag skulle aldrig svika de små friterade kikärtsbollarna. Känns bra att jag äntligen kommit igång med min vegetariska kost på riktigt. Avslutade fredagskvällen med att titta på matlagningsprogram, käka godis och pussa på min J. 

Sen så blev lördag och jag hade en pojkvänsfri morgon och förmiddag. Underbart! Jag sminkade mig, klädde mig i rosa, drack några koppar kaffe och innan jag lämnade mitt hem för dagens brunchdate hoppade jag in bakom gardinen och tog en selfie. 

Klockan 13.00 mötte jag upp min vän Louise på Milles för en lunch. Mitt favoritställe som ni redan vet om ni läste min, Fornis och Fingals reseguide? 

Jag åt såklart den asiatiska råbiffen som jag inte kan få nog av. 

Den serverades, som sig bör, med en skål fylld med perfekt friterade pommes. 

Louise käkade tonfisktartaren som också var en 10-poängare. Ni måste testa den! Om jag var du skulle jag ta med mig en kompis och göra precis som oss, alltså ta en tonfisk och en råbiff för att sedan dela hälften var. 

När maten var uppäten satte vi oss ute för att njuta vidare av varandra, lördagsvädret och en cappuccino. Så mysigt! Milles är ju lite av en scen då alla man känner/är bekant med hänger där, så det var skönt att gå ut och bara umgås med bara varandra. Vi hade lixom fått hålla inne på det mest smaskiga tjejsnacket lite för länge. 

När jag sedan skulle gå hemåt ringde mamma och pappa och sa att de var i Stockholm och satt och käkade burgare på Bouqerian. Hallå? Kunde ni inte ringt och sagt det lite tidigare? Jag sprang såklart dit snabbt som attan och tog en kaffe med dem. Världens bästa mamma och pappa <3 

Ryktet gick att Mr & Ms Fromholtz var i stan och plöstligt var Johan också på Bouqerian. 

Puss min fina. 

Efter att Johan fått skryta lite om sina klättringskunskaper och jag fått visa söndagens visningsobjekt sa vi ’Hej då! Vi ses i morgon!’. Mamma och pappa blev sugna på att haka på vår lägenhetsjakt.

När vi kom hem kände jag mig febrig, men gjorde mig ändå i ordning för kvällen i hopp om att mitt mående skulle vända. 

Vi 19.00 mötte vi upp Erika och Niclas på Hotellet för att käka en middag som Familjen Ahlbom gulligt ville bjuda mig på. 

Vi beställde in massa smårätter och grabbarna tog även var sin huvudrätt. 

Lite chark.

Och löjromstaco <3 

Det blev även ett gäng ostron som denna gång var godare än alla gånger tidigare. 

Efter middagen var det dags att åka och fira Oscar som fyllde år, men i taxin på väg bort kände jag hur kroppen inte ville. Så gänget åkte dit ochn kalasade medan jag åkte hem och somnade som en stock.  

När jag vaknade upp på söndagen kände jag mig eftertraktad när Gabbi och Lotten trakasserade mig på Snapchat <3 

Det var en riktig osis att jag inte var runt just deras hörn då jag var runt nästan alla Stockholms hörn för att hitta mitt nästa hem. 

Den första vi tittade på var en fining som låg i ett hus vi tidigare varit och nosat på. Den var tyvärr inte en 10-poängare i dagens utseende, men har potentialen att bli. Så vi satte oss ned och ritade upp lite möjliga ändringar. Samtidigt började jag bli lite grinig och det var ett tecken på att jag behövde mat.  

Så innan vi sprang vidare på nästa visning stannade vi till på Snickarbacken 7 och grabbade en casarsallad och en kycklingsmörgås. Det här stället är helt klart en av mina Stockholmsfavoriter.

När jag var mätt och glad gick vi till nästa lägenhet och jag blev kär. 

’Älskling, den här ska vi ha!’

Lite sushi och film fick sedan avsluta söndagen och helgen. 

Idag är jag pigg och superduperladdad för en ny vecka. Vet ni varför jag lade till ’duper’? Jo för att idag har världens bästa kompis landat Sverige efter 6 månader i Australien. Den här veckan kommer att bli något alldeles extra <3 

Talk to you later darlings. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!