henrietta.fromholtz på Instagram.

 

Kom precis hem från lanseringsmiddagen för vintage-sajten Rebelle. Den både mättade min mage och gav mig ett enormt sug efter att investera i ett flertal dyrgripar att hänga runt axeln. Eller kanske i armvecket. Mer om det och annat i morgon. Så länge kan ni ju alltid börja följa mig på Instagram eller Snapchat. Då kan vi höras lite mer ofta. 

Förresten. Mitt under middagen fick jag syn på så galet många fina mail från några av er läsare. Så fina att ögonen vattnades och började rinna. Jag blir SÅ glad och är oerhört tacksam. Nyper mig i armen flera gånger om dagen.

Nu ska jag sova för att orka med Kampsportslabbet i morgon. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!