Min vecka.

Det är en stor dag idag! Malin har precis landat i Stockholm och om bara en liten stund ska vi springa mot varandra likt Noah och Allie i Dagboken. Efter vi har stått och kramats och pussats i evigheter är tanken att vi ska äta lunch tillsammans. Hur ska vi lyckas hinna med det på en timma? Vårt första möte efter ett halvår utan varandra skulle egentligen behöva vara under en hel månad utan paus. Jaja, vi har ändå planer för resten av veckans alla dagar. B1 och B2 är tillbaka och i helgen ska vi göra Stockholms gator lite mer glittrande, lite bonnigare och mycket härligare.

Annars då? Såhär ser min vecka ut typ:

Middag på Spalt PR för att fira lanseringen av REBELLE.

Jag ska rodda date night för mig och J.

Ska posera framför Lisa Höök och hennes kamera.

Mysluncha med Lisa.

Jobba. 

Vinluncha och efter det ska jag dricka Apple Tinis i skyhöga klackar.

Catch up time med Malin. 

Tänker avsluta veckan med att hitta och köpa mitt nya hem.

Vad ska ni göra? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!