Tuesday dinner outfit.

Såhär såg jag ut igår. Dress code för kvällen var: Classy Fabulous… Men när man som mig jobbar på ett startup-bolag till klockan 17 och middagen börjar vid 18 är det svårt att få till den looken. Mina favoritbyxor från Zara var i alla fall på och piffar alltid upp. Längtar till det blir ännu lite varmare i luften och jag kan använda de utan minsta oro för att frysa ihjäl. De är lite tunna i materialet nämligen. Till dem blev det simpelt med en tisha från Weekday, arty ring från Ysl och i öronen dinglade mina svarta Chanel. Kanske blev rätt ’Classy Fabulous’ ändå. 

Nu ska jag springa iväg till Kampsportslabbet <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!