Gårdagens vardag och lyx.

LYX. Det värker i mitt hjärta när jag nu erkänner det här, men jag är sämst på att köpa med mig färska blommor hem. Ett av mina nyårslöften var faktiskt att jag ska börja göra det 1 gång i veckan…. Hoho? Det ekar här hemma! Mitt nya löfte har verkligen börjat dåligt och nu lovar jag mig själv en förändring. Tack Spalt PR för att ni troligtvis fått mig att dra tummen ur röven (grovt sagt) med denna bukett. Nästa vecka ska det banne mig dofta blomma hemma hos mig! 

VARDAG. Nu skojar jag inte och det kan min älskling intyga. Dessa två skålar är ett beroende och en rutin som måste stå framför mig OCH tömmas varje kväll. Jag älskar att vardagslyxa med choklad och jumbomajs, men ska dock försöka hitta ett lite lite mindre sockrigt beroende. I alla fall byta ut det varannan dag till kanske en mumsig smoothie?

Vad är lyx och vad är vardag för dig? Inspirera mig! Jag vill hitta mer lyx och nya vanor. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!