Jag är Henrietta och inte Dig.

Just den här stunden igår när jag jobbade på Nobis med Gabriella och Lisa var jag väldigt glad. Annars var jag rätt nere och inte alls på humör. Sådana dagar kommer ju och det är bara att acceptera, men igår fanns det faktiskt en anledning jag egentligen inte gillar. Det var inte på grund av någon lingonvecka, huvudvärk eller annat som jag inte kan styra över. Flera gånger under dagen upplevde jag att delar av min omgivning tyckte för mycket och sade hur jag skulle göra med si och så eller hur jag ska vara. Sorry, men det funkar inte med mig (Bortsett från om jag skulle göra något elakt). Jag kommer tyvärr aldrig vara den som är alla till lags. Jag är Henrietta och jag gör det som känns bäst för mig och det kommer någon aldrig kunna ta ifrån mig. 

Snart börjar helgen och jag tror det är just den som behövs nu. Ge mig kraft! Men först ska jag springa iväg och svettas på Kamsportslabbet med mina sprillans träningskläder. Peppt! Vi hörs lite senare <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!