Kanske är någon av dessa min nya lägenhet?

Idag tackade jag och Johan nej till ytterligare en lägenhet. Vi är inte riktigt där och det är jäkligt frustrerande. Drömlägenheten är inte hittad, men vi är jäkligt nära i alla fall. De ovan ska vi titta på och jag håller tummarna för att jag när jag kliver in i någon av de säger ”DET ÄR JU DEN HÄR ÄLSKLING!! Det som krävs för att vi ska köpa är att den ligger i Vasastan eller Östermalm, har balkong, yta till att bygga en stor walk in closet, plats för stort matsalsbord att fylla med gäster typ dagligen, många fönster och bra hyra. Hehe… Ska tillägga att vi såklart kommer att få välja bort något av våra önskemål, men vilket av de vet vi inte nu.

Får du syn på en lägenhet med våra kriterier måste du hojta till! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!