WELCOME WEEKEND!

Vad gör du just nu?

Sitter på jobbet och stör mig på att mina byxor är alldeles för tighta i midjan. Finns det något värre?

 

Det är ju fredag. Hur ser en typisk sådan ut för dig?

Den börjar såklart alltid med klassisk nine to five på Wrapp. Precis innan jag lämnar ser jag till att alla Wrapps kanaler är förberedda till helgen och efter det springer jag bort till något trevligt ställe för ett glas med några jag tycker om.

 

Vad äter du på helgen?

Okej.. Sjukt varierande, men denna helg kan det nog bli såhär:

Just nu hoppas på lite popcorn, efter jobbet blir det några glas vin på en kylig uteservering, en tallrik Falafel Como från Maxos och så avslutar jag kvällen som varje dag med en påse choklad.

lördag käkar jag bakade fröknäcken med kokat ägg eller skinka, tar en vinlunch på Strandvägen och troligtvis blir det en tonfisktartar. På kvällen äter jag kanske en asiatisk sallad med sting, bjuder bästis på en kaffedrink och några glas vin. När klockan slår 00.00 blir det kanske drinkar och en och annan shot. Vet att jag kommer att avsluta med något från 7 Eleven som troligtvis inte hamnar på ‘Min helg på bild’.

Min troligtvis dödströtta söndag bjuder på sovmorgon fram till lunch och då äter jag omelett med en tjej jag tidigare aldrig träffat. Vi ska snacka om min medverkan i hennes YouTube-program. På kvällen äter vi god taco eller hemmagjorda dumplings och avslutar gör vi med en sån där söt och sliskig påse.  

Om du måste vara negativ…. Vad blir sämst med denna helg?

Att jag inte har en enda timma oplanerad.

 

Vad händer nästa vecka som denna helg ska ge dig kraft till?

Jag ska ta med mig Malin som är tillbaka i Sverige och gå och kika på modeller som går i snygga kläder STFW, ta med henne igen till Agrikultur för att käka lyxig middag lagad av Filip Fastén och så ska jag gå på middag med tema Russian Night.

Let´s do friday! 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!